Seværdigheder og aktiviteter på øen

BALLEN HAVN

Nyd en isvaffel i solen og bad ved en af de bedste sandstrande på øen. Hver dag i sommerperioden er der ydermer en naturguide der underviser børn i diverse havdyr samt krabbefangning.


SAMSØ LABYRINTEN


Svar rigtigt på spørgsmålene og find din vej igennem verdens største labyrint der dækker et imponerende areal på 6 HA.


NORDBY

Det siges at den velbevarede landsby Nordby har nogle af øens bedste is. Snup en isvaffel og tag tilbage i tiden. Gå en hyggelig tur omkring i de hyggelige gader og Nordby gærde.

DÆJ GLOVI GRILL OG MINIGOLF


Udfordre familien til et spil minigolf i det gode vejr og slut af med en hotdog og cocio på grillen.

SAMSØ FESTIVAL

Er du på øen i uge 29, da er Samsø Festival et must, uanset alder! Festivallen, der er bedre kendt som Danmarks Hyggeligste Festival har musik og aktiviteter for alle aldre.

BRATTINGBORG 

Brattingborg byder på det hele- kultur, skov og strand. Tag en rundtur i den smukke slotshave eller igennem den smukke skov, hvor du ender ved vandet.

VESBORG FYR

Vesborg Fyr står placeret på det, der i middelalderen var et af landets største voldsteder – Valdemar Atterdags borg. Borgbanken har været et imponerende bygningsværk, og i fyret og i det tilhørende krudthus kan du selv fornemme storheden.


NYD NATUREN!

Tag vandreskoene på og nyd turen igennem det smukke landskab ved enten det nordligste punkt på øen kaldet issehoved, eller ved Nordby bakker. Glem ikke badetøjet, da begge steder har dejlige strande!

FALKECENTER SAMSØ

Tag på Falkecenter Samsø og bliv betaget af de majestætiske ørne, dragende ugler, lynhurtige falke og den beregnende høg vise deres frie flyvekundskaber på Samsø.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes